1.5.2012

Tulppaanimaan kuvatuliaisia


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Olen toivottoman huono karsimaan - siksi näin mahdottoman monta kuvaa yhteen pieneen puutarhalastuun. Hollannin kevät ei tuntunut yhtään lämpimämmältä kuin täällä, koska kohdalle osui viileitä pilvisiä päiviä. Kevät kuitenkin on selvästi pidemmällä siellä etelämpänä.

Keukenhof on upea kevätpuutarha, varmasti maailman kauneimpia kuten se itseään mainostaakin. Luulen, että se oli juuri nyt parhaimmillaan - tai ehkä se on makuasia. Jotkin aikaiset tulppaanit olivat jo kukkineet ja kuihtuneet kukkavarret katkaistu, mutta esimerkiksi tässä toiseksi alimman kuvan kasvitieteelliset tulppaanit (Tulipa 'Little Beauty') eivät olleet vielä auenneet.

Tulppaanien loistoa ja väri- ja lajikylläisyyttä en oikein osannut kuvitellakaan etukäteen. Joka askeleella hengitin väreistä voimaa ja rakastuin tulppaaneihin entistä syvemmin. Ostoslistalle taitaa päästä aika moni uusi tuttavuus.

Muoks. Lisäsin kuvia 12.5. kun huomasin, että olin taas onnistunut sotkemaan jotain ja hävittämään näkymättömiin muutaman kuvan. Ei välttämättä tullut kokonaan samat kuvat kuin alunperin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!