25.5.2012

Pari pikaista kuvaa

Tänään olisi pitänyt ehtiä kuvailla syystä siitä, että aamulla huomasin erittäin monen kasvin puhjenneen kunnon kukintaan oletettavasti eilisen aikana. Tosin on tällä viikolla ollut muitakin päiviä, jolloin en ole niin tarkkaan ehtinyt tai huomannut katsella ympäri pihaa. Kuitenkin aamulla minulla oli kiire ja ehdin napsauttaa vain muutaman kuvan. Loppupäivä onkin sitten mennyt hyödyllisempiin puutarhahommiin eli itse asiaan.
 

Runopenkkiin syksyllä siirtämäni tulppaanit näyttävät kummatkin ihan hyvältä. Nuo punaiset tosin voisivat olla vähän kauempana särkyneestä sydämestä, että jälkimmäinen tulisi paremmin esiin. Näitä tulppaaneja näkyy yhä jääneen edellisellekin paikalleen, mikä tietänee siirtotöitä syksylle. Tosin voihan niitä olla useammassakin paikassa...
 

Spring Green -tulppaanit ovat ehkä lemppareitani.
 

Tänä vuonna särkyneessä sydämessä on jo todella monta kukkavanaa. Kuopus ihasteli näillä main: "tossa on tosi iso sydän".
 

Tämäkin sydän alkaa jo kukkia. Purettavasta kukkapenkistä löytyi tuota vaaleanpunaista patjarikkoa ja siirsin sitä illansuussa sydämen pariin kohtaan, joissa oli nähtävissä pientä kaljuuntumista. Tämä kuva on otettu siis aamulla vielä ennen sitä paikkailua.

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit!