3.6.2009

Satunnaisia löytöjä

Tänään kokouksen jälkeen kävin Anttilassa ja ruokakaupassa, kun kerran kaupungissa olin. Parkkihalliin takaisin päästyäni huomasin kesäksi pystyyn laitetun puutarhaosaston. Ajattelin piipahtaa, mielessäni oli lähinnä katsella ulos sopivia amppeleita, koska olen tunkenut yhden amppeliasetelmani vähän liian pieneen amppeliin.

Amppelia ei löytynyt mutta vilkaisin sitten samalla taimipöytiä. Ja kas, aikani kierreltyäni löysin sammalleimua, jonka väriksi lapussa sanottiin hel.pun, ja löytyi viimein pari sellaista purkkia, jossa oli muutama kukkakin. Näytti samalta kuin äidiltäni saatu tummimman punainen sammalleimu, joten kolme pikku purkkia lähti mukaan.

Lisäksi silmiini sattui rönsyleimuja, ja kun väreissä löytyi sinisävyinen eli selvästi erilainen kuin minulla jo oleva aniliininpunainen, ostin sitäkin kolme purkkia. Istuttamaan en ole näitä vielä ehtinyt, sillä ulkona sataa, Mies on kipeä, ja lomarytmiin hetkessä hypänneiden lasten nukuttaminenkin on vielä kesken. Kuvatakaan niitä ei välttämättä kannata, eivät kovin hyvin viihtyneen näköisiä ole. Mutta toivottavasti ne piristyvät raikkaasta maalaisilmasta.

Muoks. 9.6.09. Sammalleimut ovat viihtyneet oikein hyvin istutettuani ne, näyttävät kivalta. Äitini halusi yhden rönsyleimuista ja tietysti sai, olen saanut häneltä niin paljon kaikkia alkuja ja saan tulevaisuudessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!