8.6.2014

Eri vaiheissa olevia projekteja

Puutarhassamme on koko ajan menossa erilaisia projekteja ja tällä hetkellä niitä tuntuu olevan erityisen paljon. Kaiken lisäksi tein itselleni kiireen toteuttamalla viime kesästä asti pohtimani asian. Ilmoitin siis Iloisen pihan Avoimeen puutarhapäivään 2014 ja siihenhän on enää vaivaiset kolme viikkoa aikaa...

Yhtään ei pysty arvaamaan, mikä täällä on silloin parhaimmillaan, koska tämä vuosi on niin kummallinen. Jotain nähtävää täällä kuitenkin varmasti on. Esittelytekstiin kirjoitin näin:
Metsäpuutarha, maalaispiha, ikuisesti keskeneräinen projektikokoelma, suurpiirteisen puutarhurin työleiri ja rentoutumispaikka.
Taloon metsän keskelle muutettiin syyskuussa 2004. Iloinen piha on rakentunut sen jälkeen hyvin hitaasti mutta varmasti. Suunnitelmat ovat omat ja muuttuvat koko ajan matkan varrella. Täällä voit nähdä eri vaiheissa olevia projekteja.

Tänään olen hiukan edistänyt yhtä kukkapenkkiä (jonka päätin jakaa kahdeksi), yhtä kasvilaatikkoa ja erinäisiä muita pikkujuttuja, jotka käsittävät lähinnä rikkaruohojen perkailua ja luonnonperennojen siirtelyä yhdestä paikasta toiseen paikkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!