30.6.2014

Anna palautetta puutarhapäivästä

Avoimien puutarhojen etusivulla on linkki, jonka kautta voi antaa palautetta puutarhapäivästä niin isäntäväen kuin vieraankin näkökulmasta. Itse jo lähetin oman palautteeni. Päivä oli senhetkisestä sekä koko kesäkuun kukkijoita myöhästyttäneestä säästä huolimatta onnistunut mutta joitakin kehittämisehdotuksia tuli silti.


Itse ehdotin muutaman eilisen vieraan kanssa keskusteltuani, että tapahtumasivulle laitettaisiin jatkossa toisenlainen hakutoiminto nykyisen maakuntahaun sijasta. Esimerkiksi tämä Iloinen piha sijaitsee aivan kahden kunnan rajalla ja sen lisäksi melko lähellä maakuntarajaa. Maakuntakohtainen haku toimii huonosti lähellä olevien puutarhojen löytämiseen ja lisäksi kuntakohtainen opaste vie paikkakuntaa tuntemattomat kävijät helposti aivan väärään suuntaan.

Olisikin hyvä, jos puutarhoja voisi hakea syöttämällä hakuun oman osoitteensa ja näkisi sitten kartalla oman sijaintinsa lähellä olevat avoimet puutarhat. Jos olet samaa mieltä tai sinulla on muita kehittämisehdotuksia tai ruusuja tai risuja puutarhapäivästä, käy antamassa palautetta Puutarhaliitolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!