4.5.2011

Pikapäivitys

Tänään illalla ennen hämärää istutin muutaman sireenintaimen sireeniriviin, joka melkein joka kevät näyttää siltä, että tarttis vähän johonkin väliin lisätä. Uudet taimet taisivat olla nyt valkoista mutta vanhojen väriä en todellakaan tiedä. Eivät ole kukkineet vielä kertaakaan. Niiden asettuminen melkoisen kovaan ja huonoon maahan autotallin vastaisessa luiskassa taitaa kestää... jospa tänä vuonna kuitenkin jo jokin niistä kukkisi?

Samalla ensimmäiset kastelut: niille istutetuille sireeneille, maanantaina istutetuille jättilaukoille ja kivipenkereen sammalleimuille, vaikka ne ovatkin jo olleet pitkän aikaa paikallaan. Ja ehkä jokin tippa jonnekin muuallekin. En haluaisi alkaa suureen kastelurumbaan, mutta täällä on nyt jo melkein kuivaa, ja joissain kohdissa pihaa kevätkosteus on jo kadonnut.

Pienetkin puutarhatyöt tuntuivat hyvältä, vaikka samalla harmittivat kaikki ne paikat, jotka ovat ihan näkyvästi rempallaan vielä. Mutta kun en kaikkeen ennätä ja tärkeämpää on saada työkäännös valmiiksi ajallaan. Toisaalta - puutarhatöistä voi saada hyvän verryttelytauon läppärihommiin. :)

3 kommenttia:

 1. Valkoset syreenit: niitä määki haluaisin :).
  Kuullosti tutulle, että joka paikassa pihalla olis tekemistä kun joutas. Meillä kans...
  Mukavaa puutarhakesää Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Heippa Eve, hauska kuulla, että samanlaiset hommat menossa... Mukavaa puutarhakesää myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Mun piti ihan googletella, kelle olin kommentoinut :). Pienen etsiskelyn jälkeen löysin tänne.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit!