11.8.2014

Vähän ennen sadetta

Itse asiassa aamulla ja päivällä ei sateesta ollut vielä merkkiäkään mutta illalla juuri kun taas kerran kömmin kameran kanssa ulos, alkoi ripsutella ja nyt toivottavasti olisi tullut jo oikeasti kasteluvaikutustakin. Nämä kuvat kuitenkin on napattu vain hetkeä ennen sadetta.

Syysleimu 'Starfire' on viimein kukassa, se on varsin varjoisessa paikassa, ja mietin jo, pitäisikö se siirtää valoisampaan. Se saisi kyllä levitäkin vielä hanakammin.
Alppikärhö aloitti uuden kukinnan.Kultapallot eivät vielä näytä kovin pallomaisilta.Mustilanhortensia ja syyshortensia 'Grandiflora' ovat puolisalaa puhjenneet kukkaan.

Mmm... kasvihuoneesta saa satoa. Monta oranssia paprikaa on jo syötykin.Innostuin kokoamaan perhosbaarin mm. Saraheinän ja Tiitsan innoittamana. Aluksi oli vain pilttipurkissa nestettä mutta heidän esimerkkinsä mukaan laitoin sammalta tähän kynttilälyhtyyn, jonka lasinen sisus hajosi pari viikkoa sitten. Nestepurkki on sitten tuolla sammalen keskellä (liemisekoituksessa fariinisokeria, ykkösolutta, omenaviinietikkaa). Asiakkaitakin on käynyt mutta sateen alla varsinkin perhoset häipyivät jonnekin muille maille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!