29.5.2014

Mitä sinä tekisit...

Houkuttelisi ilmoittaa iloinen puutarhamme mukaan avoimeen puutarhapäivään kuukauden päästä. Mutta mutta. Puutarhamme ei yleensä ole parhaimmillaan kesäkuun vaan toukokuun lopussa tai sitten myöhemmin kesällä. Kaikki on niin keskeneräistä. Täällä on rikkaruohoja. Täällä on rojuja lojuksimassa nurkissa. Kuukauden päästä on ehkä pienimuotoinen vaja-sauna-rakennusprojekti menossa, siis ehkä, jos siihen asti saadaan hommat valmiiksi. Suurpiirteisyyttä puutarhassa on paljon enemmän kuin kuvistani yleensä näkyy.Mutta toisaalta. Voisiko keskeneräisyys rohkaista muita omissa suunnitelmissaan ja projekteissaan? Saako suurpiirteisen ihmisen puutarhakin olla vähän suurpiirteinen ja silti ihan hyväksyttävä?
Kiirettä pitää miettimisen kanssa, sillä virallinen ilmoittautuminen päättyy ensi sunnuntaina.
5 kommenttia:

 1. Hei! Ilmoittaudu ihmeessä! Minua harmittaa, kun täällä meidän nurkilla ei ollut viime vuonna ainuttakaan avointa puutarhaa. Ehkäpä teet onnelliseksi muutamia teillä päin asuvia :)

  VastaaPoista
 2. Hei Sanni, kiitos rohkaisusta. Eilen illalla kirjasin ilmoittautumiseni, jotta ehdin ajoissa... :)

  VastaaPoista
 3. Mä kannustan ja rakastan suurpiirteisuutta!! Sehän on rentoo menoa katsos! =) Mä niin olisin kanssa halunnut avoimiin puutarhapäivään - sain kutsun - mutta mieheni kielsi. Mä olisin niin nauttinut siitä että olisin saannut höpistä kukkia toisten kukkahullujen kanssa! Viis siitä että puutarhani on kaaos, niin kuin nimestä voi päätellä... =)
  Eli, ehdottomasti mukaan ja nauti joka hetkestä!!

  VastaaPoista
 4. Ihanan rehellistä pohdintaa! Minustakin puutarhassa saa näkyä keskeneräisyys. Puutarhahan muuttuu muutenkin koko ajan ja tekemisen meininki vain lisää sen viehätystä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, te olette kaikki todella kannustavia :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit!