14.7.2014

Lisää sunnuntai-iltaisia kukkakuvia

Tänään en käyttänyt kameraa puutarhassa lainkaan mutta kylläkin kastelukannua (meillä ei juuri satanut) ja istutuslapiota. Siirsin pisamakelloja kellariniityltä uuteen iloisten värien kukkapenkkiin lintualtaan lähelle, ne saavat levitä siinä toistaiseksi ihan rauhassa.

Eilisiltaisista kuvista löytyy vielä jotain katsottavaa.

Isotöyhtöangervot ja röyhytatar maisemoivat jätevesilaitoksen erittäin hyvin, talolta päin katsottuna näkyy vain tuuletusputkea.

Tikapuupenkissä on vielä tyhjiä aukkoja, kun en ole muistanut niitä täyttää. Taempi kärhö, 'Mrs Cholmondeley' on avannut ensimmäisen kukkansa, tähtiputket kukkivat pienesti ja ritarinkannus sekä valkoinen ukonkello availevat pian nuppujaan.


Kärhön 'Guernsey Cream' kukinta on tällä erää ohi mutta näin ihastuttava siemenpallo jäi. Useissa muissa kärhöissä on pulleita nuppuja, joita toivottavasti pääsen pian kuvaamaan auenneina.Viime kesänä saamani, viileässä mutta valoisassa varastohuoneessa talvetettu sininen sinisarja kukkii aina vaan (aloitti kukintansa jo keväällä siellä varastossa) mutta valkoisessa ei näy mitään kukkavarsia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!