9.7.2011

Hellepäivinä tehtyä ja nähtyä

Sain täytettyä toisen uuden Kekkilän viljelylaatikon. Siihen pääsivät naapurin puutarhalta ostetut kesäkurpitsan taimet ja tänään lätkäisin siihen myös väliaikaissijoitukseen äidiltäni saamani jotkin oreganot. Toinen laatikko täyttyköön festivaalireissun jälkeen, siihen täytyisi jostain löytää suodatinkangastakin, kun edellinen loppui.

 


Jokirannassa bongasin suoputkista ainakin kolme ritariperhosen toukkaa. Näin niitä toivottavasti riittää taas ensi kesänäkin lentelemään meidänkin pihaan asti.

 Tänään sateen tauottua hetkeksi puutarhakaverini Miisu hyppäsi näyttämään teille yhteisen istumapaikkamme eli kellarin katolla olevan penkin. En yleensä ehdi istua siinä kovin kauan, kun Miisu jo löytyy jostain kaveriksi.

 Muurahaiset kiirehtivät ees taas pitkin loimaankoivun runkoa. Voikohan se vähän huonosti? Hengissä se kuitenkin on ja ehkä kasvanutkin.

 Heti ulko-oven vasemmalla puolella ajuruohot leviävät ja tällä hetkellä kukkivat vaalean violettina mattona. Pitäisikö näitä yrttejä käyttääkin? Minä en muista, mutta nautin niiden kauneudesta.

Muoks. 21.7.11 huomasin, että kuvat olivat hukassa, nyt lisätty.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!