8.9.2010

Prenikka puutarha- ja muillekin ajatuksille


Minua on tässä syksyn aluksi muistettu. Ensin jo toista isoa ja hienoa puutarhaprojektiaan puuhaileva ja dokumentoiva Mari muisti puutarhablogiani prenikalla. Hieman sen jälkeen samainen prenikka saapui Virtaaviin ajatuksiini toiselta arjen sankarilta arkitehti Katjalta. Prenikkaan sisältyy haaste kertoa 7 asiaa itsestään. Yritän nyt sitten...

1. Tajusin pari päivää sitten, että olen tänä kesänä alkanut rakentaa keijupuutarhaani. Aika paljon olenkin jo rakentanut sitä, eli olisihan tuon voinut aikaisemminkin tajuta...

2. Kaikista aikaansaannoksistani huolimatta olen vähän pettynyt vähäisiin aikaansaannoksiini. Suhteellisuus on niin suhteellista.

3. Kuluneena kesänä minua eivät ole rasittaneet opiskelut eivätkä palkkatyöt, jotka kuuluvat osa-aikakotiäidin talviini ja joskus muihinkin vuodenaikoihin.

4. Tällä hetkellä kärmistelen jo toista viikkoa raastavassa kurkkukivussa.

5. Tänään huomasin, kuinka paljon pidänkään puutarhani reunamilla rehottavista sananjaloista syksyisin, vaikka kesäisin yritän hävittää niitä puutarhastani pois.

6. Vaikka kesällä surin torstaiblogien taukoa, en silti saanut vastattua Runotorstain kesälomahaasteeseen. Saamaton minä.

7. En muista, minkä romaanin luin viimeksi, vaikka se oli varmaankin alle pari kuukautta sitten, mutta muistan sen kirjan nimen, joka tällä hetkellä on luku-urakkanani: How to Write a Thesis. Aihe ei silti ole vielä ajankohtainen, opiskelenpahan vain etukäteen.Tunnustusten eteenpäin jakaminen on aina ongelmallista. Minusta tuntuu, että tämäkin prenikka on jo aika laajalti levinnyt lukemissani blogeissa. Hyvät lukijani: jos tunnette tämän tunnustuksen kolahtavan, olkaa hyvät ja siepatkaa omaksenne - takuulla ansaitsette sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!