1.5.2013

Pakko päästä puutarhaan

Huhtikuun toisena päivänä nautiskelin aamukahveja kasvihuoneessa talvisäilössä olleessa puutarhakeinussa - raahattuani siis ensin ne pehmusteet varastohuoneesta keinuun. Kahvia kului reilusti graduni viimeistelyvaiheessa. Maisema oli aikas luminen. Tammikuun lopulla kävelylenkillä nyrjähtänyt mutta oikeasti myös pienesti murtunut nilkka salli epätasaisella lumisella polulla kävelyn kohtuullisen hyvin ja kepitkin oli viety pois jo kotvan aikaa aikaisemmin. 

Eilen huhtikuun viimeisenä päivänä maa oli paljas ja lämpömittari kasvihuoneen sisällä jo paremmissa lukemissa. Miehen viikonloppuna asentama luukkuautomatiikkakin päästelee ulkoilmaa sinne sisälle ja keinu pitäisi tosiaankin raahata pois koko huoneesta. Kävelen kyynärsauvan kanssa taas jo kolmatta viikkoa, kun koipi on ajoittain niin ärtynyt ja odotan tapaturmavakuutusyhtiöltä maksusitoumusta.

 

Nojailin silti tänään vähän haravanvarteen ja sain kukkapenkkejäkin vähän siivottua. Äitini meinaa tulla talkooavuksi siihen hommaan, tänäänkin leikkeli omenapuuni ja ruusuja ja muitakin pensaita.


Minä asennoidun kesään uudelleen. Puutarhahommiin en juuri kykene nytkään, saati sitten mahdollisen leikkauksen jälkeen. Ehkä keskityn rapsuttelemaan puutarhakaveriani. Kuvan missukasta nappasi tänään Mies.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!