6.4.2015

K-e-v-ä-t

Nyt se selkis, miksei olo ja elo ole tuntunut täydelliseltä, vaikka sen likimain sellaista pitäisikin olla. Kaikki kuhmut ja näppylät ja hammasten kiristykset ja niskajumit ja muut päänvaivat nimittäin häipyivät niinkin pienellä jutulla kuin yhden kottikärryllisen kokoisen maakasan siirtämisellä paikasta A paikkaan B (jonne sen piti siirtyä jo viime syksynä).

Kyllä lapiohommat ja muut puutarhapuuhat on ihmisen parasta aikaa. Tervetuloa kevät!


5 kommenttia:

 1. Tervetuloa eloon! Postauksiasi on kaivattu.

  VastaaPoista
 2. Harva asia virkistää yhtä paljon kuin puutarhanhoito! :)
  Sinulla on ihana header-kuva.

  VastaaPoista
 3. Riitta, ihana kuulla! En olisi arvannut, että on kaivattu, vaikka toisaalta olen pelännyt, että kaivataan, kun en ole vissiin vielä minään talvena saanut itsestäni irti edes joskus kirjoitella tänne...

  Kulunut talvi on ollut kyllä tiukka kaikelta puutarhaan liittymättömältä toiminnalta ja niin on kevät ja alkukesäkin eikä minulla taida niin paljon aikaa puutarhahommiin eikä niistä raportoimiseen kuin joskus :) Työ haittaa harrastuksia ja harrastukset haittaavat puutarhanhoitoa, joka ei ole harrastus vaan elämänehto.

  VastaaPoista
 4. Sara, kiitos - yläbannerikuva on joltain menneeltä kesältä. Ritariperhoset vierailevat mielellään pihassamme mutta viime kesänä en tavannut niitä niin tiuhaan kuin yleensä - ehkä kylmä kesäkuu verotti kantaa.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, olet aloittanut postaukset luovan tauon jälkeen ;). Saman puutarhan tarjoaman terapeuttisen vaikutuksen huomasin risuja raivatessa jokin aika sitten. Ihanaa alkavaa kasvukautta ja terveiset Pajupoukamasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit!