1.6.2011

Tulppaanien loistoa

Tulppaanien kukoistuksesta on saatu jo nauttia kotvan aikaa. Miehestä tulppaanini näyttävät keinotekoiselta kauneudelta (vrt. kivipenkereen sammalleimut) mutta itse pidän niistä kyllä, ja on kehujakin tullut. Tässä vielä muutama kuva ensimmäistä lukuunottamatta toukokuun puolelta.

1.6.2011 Etualalla Tulipa triumph 'Leen van de Mark', joukossa yksi outolintu (papukaijatulppaani?).

 


21.5.2011 Tulipa viridiflora 'Spring Green'

 


21.5.2011 Se outolintu...

 


26.5.2011 Valkovihreiden Spring Greenien vieressä olevien tulppaanien piti olla Greenlandeja mutta eivät nämä kyllä niitä ole. Nimi siis tuntematon.

 


 


26.5.2011 Matalat Tulipa viridiflora 'Esperanto' (kirkkaanpunainen) ja 'Chinatown' ovat mielestäni kauniimpia nupullaan olevina. Niiden vaaleareunaiset lehdet ovat se juttu.

  


 


 


31.5.2011 Tulipa humilis 'Little Beauty' ja 'Little Princess' (oranssi) toivottavasti lisääntyvät kuten kasvitieteellisillä tulppaaneilla lienee tapana. Little Princess tuli paketissa mukana vaikka en olisi niitä halunnut mutta eivät nuo nyt pahaltakaan näytä. Eilen kuitenkin laitoin niihin merkkilangat, että voin halutessani siirtää ne toiseen paikkaan erilleen punaisemmista Little Beauty -tulppaaneista.

 


31.5.2011 Myrkkykukkien penkin valkoinen tulppaanisekoitus näyttää ihan kivalta nupullaan olevien tarhakalliokielojen joukossa.

 

1 kommentti:

Kiitos kun kävit!