24.7.2012

Kärhöhulluutta osa 2

Okei. Lahden Plantagenissa tänään ohikulkumatkalla, Mies ja Kolmonen sekä Kuopus odottivat autossa, minä vilkaisin kärhötarjonnan. Ei ollut just ihan niitä, joita luki listallani, mutta kolme kahden hinnalla tarjous... Mukaan lähtivät 'Miss Bateman' (13), Clematis montana 'Rubens' (14) ja Clematis alpina (15). Miss Bateman menee ehkä sivukuistin puoleiseen villiviinilaatikkoon, josta muuten eilen illalla jo siirsin sen Madame le Coultren köynnösruusu Flammentanzin kylkeen kasvamaan köynnöskaaren juurelle. Nämä kaksi kärhöä muuten ovat melko samanlaisia mutta eivät kuitenkaan lukemani perusteella sama kärhö kahdella eri nimityksellä, kuten jossain väitettiin.

Vaikka kärhökirja oli mukana kaupassa ja tutkin siitä tärkeitä tietoja ennen ostopäätöstä, taisi taas käydä niin, että montanan talvenkesto on epävarmaa. No kokeillaan. Ja saas nyt nähdä, minne nuo kaksi muuta päätyvät, päivänvalolla voisi senkin päättää.

Muoks. Miss Bateman ja alpina päätyivät toiseen villiviinilaatikkoon ja montana uuteen isoon ruukkuun kesäkeittiön laidalle, eli kellaritalvetusta tiedossa sillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit!