17.7.2013

Lupauksia

Eri puolilta pihaa löytyy ihania lupauksia: pieniä ja suurempia nuppuja kärhöistä. Pihlajaa vasten nojaileva hento mutta pitkänhuiskea 'Jackmanii' on tänä vuonna kehittänyt nuppuja. Ne ovat vielä ihan pikkuisia mutta lupaavat hyvää.

'Piilu' kukki betonirautarakennelmassani jo viime vuonna mutta nyt nuppuja on paljon.Japaninlikusterisyreenin juurelle istuttamani kärhö lienee 'Blue Angel' tai kenties alkukieliseltä nimeltään 'Blekitny Aniol'. Isommat lähes auenneet nuput ovat hauskan näköisiä. Nämä molemmat kasvit olen ajatellut kuitenkin siirtää jonnekin yläpihalle, vaikka ne vasta viime kesänä tähän istutinkin.

 

Lupaavalta näyttävät myös vielä jokin aika sitten kuolleeksi tai lepovuotta viettäväksi luulemani 'Hagley Hybridin' versot. Ehkä vielä tulee nuppujakin, onhan tässä kesää jäljellä. Lisäksi löysin samaisesta paikasta kellarin tuuletusputken juurelta kummallisia hentoja versoja... Ostinkohan viime kesän avoimien puutarhojen päivästä sittenkin kaksi pientä viiniköynnöksen taimea ja kenties istutin toisen sinne?

1 kommentti:

  1. Tämä olisi passannut minun C-postaukseeni. Tosin ei täällä ole kuin yksi alppikärhö.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit!