14.10.2011

Dynaamisen näkymän kokeilu

Kokeilin uutta käyttöliittymää ja dynaamista näkymää, epäonnistuin vanhan mallin varmuuskopioinnissa ja palauttamisessa, en tykkää. Lähetin palautetta. On muuten kumma, että Googlen omaa selainta Chromea käytettäessä ei jotkin asiat toimineet (kuten palautustiedoston valitseminen) mutta IE:llä se sitten onnistui. En aio siirtyä IE:n käyttäjäksi, joten toistaiseksi tämä kokeilu riitti.

Kokeilun tuloksena tässä blogissa on jotain kummaa, ainakin väärät värit, koska en saanut palautettua niitä muokkaamiani. Täytyy nyt katsella, mitä tälle tekisi.

2 kommenttia:

 1. Puutarhassasi on ainakin dynamiikkaa ja muutoksia :)
  Mutta blogimuutoksista: monet uusiin dynaamisiin näkymiin innostuneet horjuvat kahden vaiheilla, kuten minäkin. Vanha on käytössä, mutta linkillä pääsee uuteen. JOillakin päinvastoin: uusi on käytössä,mutta linkillä pääsee vanhaan.
  Sitä en tiedä, miksi varmuuskopiointisi epäonnistui? Itse en ole vielä kokeillut, on mietinnässä.

  On ihan hyvä että koneella on vähintään kaks eri selainta. Toisinaan käy noin, jos yksi pettää niin toinen pelittää.

  VastaaPoista
 2. Marjatta, minä tykkäsin dynaamisesta magazine-mallista ja monesta muustakin. Mutta kun ei kaikki toiminnot toimineet Chromessa... Ja huomasin muuten sellaisen vian (?) niissä dynaamisissa, että päivämäärän kanssa ei näkynyt vuotta. Saattoi tosin johtua asetuksistanikin. Kun dynaaminen heittelee (kivasti) eri aikakausien lastuja näkyville niin olisi hyvä, jos aikaleimassa näkyisi myös vuosi.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit!