11.6.2012

Joitain kylvöksiä ja istutuksia

Eilen laitoin viimein maahan Hollannista tuomani gladiolukset 'Greenstar', toivottavasti en liian myöhään, että ehtisivät tänä vuonna kukkia. Elo-syyskuun vaihde olisi ihan hyvä kukkimisaika ;) Sijoituspaikaksi tuli lopulta myrkkykukkien penkki sormustinkukkien keskellä, kun niitä näyttää olevan tänä vuonna jotenkin niukasti.

Istutuslaatikoihin istutin eilen illalla muutaman kuivahtaneen maa-artisokan mukulan, katsotaan mitä niistä tulee. Laatikoiden reunoille kylvin tänään pensaspapuja 'Golden Tee Pee' ja 'Primel' sekä silpoydinherneitä. Luulin, että ruusupavut eivät olleet itäneet, mutta näkyy sieltä joku alku tulevan. Kylvin silti lisää tällä kertaa kunnolla valmisteltuja siemeniä (eli hiottuja ja liotettuja).

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Mulla ne gladiolukset on kans laittamatta. Säilöin eka kertaa kellarissa sipulit. Täytyy tökätä huomenna ne jonnekin :).
    Hyvä tämä blogimaailma kun muistuttelee, mitä pitäisi vielä tehdä.

    VastaaPoista
  2. Olipa hyvä, Multasormi, että sait vahingossa minulta huonomuistiselta muistutuksen! :)

    Piti muuten päivittää, että kylvinhän minä herneitäkin. Saattoivat kaikki mennä liian tiuhaan mutta sitten menivät. Eipä mahdu niin paljon rikkaruohoja väliin...

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit!